Login/Registracija

EMOTIVAN PERIOD ZA SANJU KUŽET: Voditeljka otvorila vrata bajkovitog doma, pa se prisetila detinjstva (VIDEO)

U susret praznicima u domu Sanje Kužet vlada euforija, ali i bajkovita atmosfera. Uzbuđenje zbog magije koju donose hladni dani voditeljku ne napušta ni danas, a sa osmehom se seća trenutaka iz topline porodičnog doma u kojima je posebno uživala još kao dete.

-Period pred novogodišnje praznike, pa i sami praznici oduvek su za mene imali poseban značaj i emociju. Još kada sam bila dete najviše sam uživala u porodičnom kićenju jelke i ukrašavanju stana uz muziku- priznala je Sanja za Grand.

Tu tradiciju je nastavila sa svojim naslednicima i suprugom te ne krije da se i sada, baš poput deteta raduje dolasku svih običaja koje praznici sa sobom nose.

-Već početkom decembra naš stan ima prazničnu atmosferu u kojoj rado uživamo. Do pre par godina redovno smo kupovali ukrase i sa zadovoljstvom menjali izgled jelke kako bi uvek bila drugačija. Od skoro smo to prepustili kreativnijim ljudima koji se time bave jer imaju savršene ideje i samu realizaciju, s tim što naravno i dalje svi učestvujemo u tom činu. To se ne menja!- poručila je sa osmehom.

Uprkos brojnim poslovnim obavezama i veoma često, izuzetno napornim snimanjima emisija, Sanja svaki slobodan trenutak koristi da obraduje svoje najmilije.

-Verujem da su porodica i dom osnov svega, zato se i trudimo da ugodimo sebi kada god to možemo- istakla je za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović