Posle svakog koncerta Marija Šerifović ima isti ritual, a jedno joj IDE NA ŽIVCE

0A0A3888

Marija Šerifović sinoć je održala spektakularan koncert na Jahorini, a nakon lavine emocija i energije koju je dala publici, pripadnici sedme sile konstatovali su da deluje umorno, a ni sama nije krila da jedva čeka da odmori.

Pevačica je pripadnici sedme sile otkrila kako izgleda njen ritual nakon svakog koncerta.

– Idem u hotel da se istuširam i da legnem, možda malo sauna – rekla je Marija i dodala da energiju i emociju koju potroši na bini uglavnom vrati ćutanjem.

Volim da ćutim, ćutim jedno par sati. Sada moram sa vama da razgovaram, a to mi ide na živce (smeh). Ne jedem, ne pijem posle koncerta i dobar san – istakla je pevačica, a na pitanje koliko će publika dugo da čeka na nove pesme i album, u svom maniru je odgovorila:

-Čekajte, možda vas iznenadim već sledeće godine. Album je bio gotovo spreman da izađe 2020-te godine, onda se desila pandemija, pa sam pola albuma bacila, jer mi se sada ne sviđa, što se kaže ne radi me. Tako da radimo dalje, neću reći ispočetka, ali po pola, pa na dalje!

0A0A3318

Zbog koncerta na Jahorini Marija nije stigla da ogleda sinoćnu epizodu „Zvezda Granda“, što inače radi, ali ne brine jer će je kolege iz žirija u zajedničkoj grupi već obavestiti šta je propustila.

-Vidim grupa je puna, 146 poruka. Šta li su pisali večeras ne znam…Prvi krug je u toku, dobrih kandidata ima i kad sam u prilici volim da bacim pogled na emisiju. Svi znamo da dobri kandidati dobrim delom dolaze iz Bosne i Hercegovine, mene to raduje. Ali nevažno odakle su, važno je da dobrih kandidata u šouu ima i neka pobedi najbolji– zaključila je Šerifovićeva.

BONUS VIDEO „Ne znam čemu drama“ Marija stala Ceci na crtu!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić