Login/Registracija

Sandra Mladenović se prisetila najemotivnijeg trenutka iz takmičenja, pa se dotakla Milija: „Bilo mu je teško“

Narodnu muziku zavolela je još kao dete, a titulu naslednice Snežane Đurišić Sandra Mladenović iz Niša dobila je sa samo 18 godina i to lično od kraljice narodne muzike u „Zvezdama Granda“.

Tvrdi da nikad neće zaboraviti trenutak iz takmičenja kada joj je na sceni pridružila Snežana i prozvala je svojom naslednicom.

-To je bio čuveni drugi krug koji zauzima posebno mesto u mom srcu. Pevala sam Snežaninu pesmu i onda je ona izašla na scenu i zapevala sa mnom i mojom mentorkom Anom. Pevale smo dve pesme i to je bio baš specifičan trenutak i za mene dosta emotivan – prisetila se Sandra koja se tokom takmičenja izdvojila sjajnim interpretacijama starih narodnih hitova.

Priznaje da je izazova u takmičenju bilo puno, ali je svaki put uspevala da opravdava očekivanja žirija i publike. Ali danas kada se osvrne na deset meseci takmičenja ne krije da joj je jedna Snežanina pesma bila najveći izazov.

-Upravo Snežanina „Gde da krene žena ostavljena“, pesma koja se nije toliko ni pevala, mislim da je jednom izvela Biljana Marković jedne godine u ‘Zvezdama Granda’. Kad sam čula tu pesmu, rekla sam sebi da ću ako se ikada budem takmičila morati da je otpevam. Pesma je pravi izazov, jer nema muzike, samo glas dominira i uspela sam da je savladam– istakla je Sandra i dodala da je imala još jedan izazov ali nakon završetka „Zvezda Granda“.

Kako se u takmičenju predstavljala dvojkama, mnogi su od nje očekivali da i u solo karijeri nastavi u tom pravcu, ali produkciji nije bilo lako da pronađe adekvatnu pesmu za njenih 18 godina.

Kad sam došla u Milijev studio odmah mi je rekao da mu je bio najteži zadatak da mi pronađe pesmu. Problem kompozitorima je da pronađu adekvatan tekst za nas koji smo mladi i koji ne možemo da pevamo ozbiljne tekstove koje nismo doživeli. Želala sam da prva pesma budu brza i to mi se ispunilo, mislim da smo se Mili i ja složili-ispričala je Mladenovićeva u emisiji „Grand parada“.

BONUS VIDEO Životna priča Sandre Mladenović

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić