Login/Registracija

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Pevačice se POTUKLE u šminkernici: „Nemoj da te polomim kao ZVEČKU, NAKAZO RASPALA!“

Iako nije prvi put u estradnoj istoriji, vest da su se pevačice Saška Karan i Vesna Vukelić Vendi potukle u šminkernici šokirala je javnost. Naime, pred gostovanje u jednoj emisiji došlo je do ozbiljne rasprave i vređanja koje se završilo fizičkim kontaktom.

– Saška nije znala da je Vendi gošća, a kada ju je videla u šminkernici, s vrata je prevrnula očima, što se Vesni nikako nije dopalo. Vendi je počela da se smeje i gleda Sašku ispod oka. Pevačica je to videla i znala je da je bilo njoj upućeno, pa je odmah reagovala. „Kome se smeje ova prljavuša? Šta treba ovoj ofucanoj metli“, rekla je Karanova misleći na Vendi – otkrio je izvor sa lica mesta, a poto oktrio kako je došlo do nezapamćenog skandala.

-Vesna je nastavila da se smeje, međutim, kada je ustala da uzme nešto iz tašne, Saška se zaletela ka njoj i unela joj se u lice. Počela je da je psuje i govori joj da je ništavna i prljava. Vendi je počela da je gura od sebe, a Saška se branila. Zaposleni na televiziji stajali su sve vreme između dve pevačice, ali one nisu prestajale s gurkanjem. Saška se bukvalno tresla, bila je spremna da počupa Vendi. „Vašarka će mene da vređa! Nemoj da te sad polomim ko zvečku! Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo raspala“- objasnio je izvor, kako prenosi Blic.

Na samom kraju voditeljka je uspela da smiri Sašku koja je tvrdil da je razlog sukoba što je koleginica već godinama blati.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović