„To što sam ja bio veran, ništa ne znači“: Bane Mojićević nikad iskrenije o razvodu

Bane Mojicevic 20 godina Zvezde Granda

Pevač Bane Mojićević pre nekoliko godina stavio je tačku na brak sa suprugom, a nakon toga je uplovio u vezu koja je trajala nekoliko meseci.

Bane je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorio o razvodu i priznao da mu je taj period za njega najteži do sada.

b835cc0147c2854cfca6c0c1da8ca9480fe1ca75

Bane Mojićević o razvodu

– To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prošlo da mogu normalno da funcionišem – rekao je on i dodao:

– Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku, a naročito u onim najtežim.

BONUS VIDEO – Bane Mojićević o razvodu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Pink.rs)

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A.M.