Keba objavio snimak na kome ljubi drvo, fanovi zabrinuti: „Želim ti brz oporavak“ (VIDEO)

keba ljubi drvo

Dragan Kojić Keba poznat je kao zagovornik zadravog života koji radi na sebi i trudi se da svaki slobodan trenutak provede u prirodi.

Iako nikada nije krio da koristi različite kreme i tretmane kako bi održao svoju mladolikost, sada je pokazao kako se spaja sa prirodom, čime je zaprepastio pratioce.

keba ljubi drvo

Keba ljubi drvo

Pet kilometara, to je taj pravi spoj sa prirodom – rekao je Kojić, pa poljubio drvo.

Nakon ove njegove objave, počeli su da pljušte komentari.

„Brate, brineš me, jesi li merio temperaturu?“, „Samo pet kilometara“, „Kebo, želim ti brz oporavak, ako je moguće“, bili su samo neki od njih.

Keba o nezi kože

Podsećamo, Keba je nedavno za Grand otkrio kako neguje kožu lica.

– Ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice- objanio je pevač.

BONUS VIDEO- Keba o kolegama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.