Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Ljuba Perućica priznao da za NJOM ŽALI

Već danima unazad pevač Ljuba Perućica najavljuje novi singl „Kad ćemo voleti“ koji će svetlost dana ugledati već pred Novu godinu. Intuicija mu govori da će ovo biti pravi muzički bum koji se, sudeći po komentarima publike, sa nestrpljenjem čeka.

-Trenutno se montira spot, inače pesma je brza. Generalo obično prepoznam pesmu na prvu loptu, ali uvek moram da je probam i slušam par dana. Pesma je skroz u mom fazonu, ali moram da priznam da je supruga tu da presudi, naravno u konsultaciji sa mnom. Verujem u njen ukus, što se mnogo puta pokazalo kao dobro- istakao je za Grand.

Novim setom fotografija najavio je novi projekat i bukvalno zapalio društvene mreže te nema sumnje da će od kadrova novog spota damama popadati vilice.

„Woow“, „Lep si“, „Juhuu, kad ćemo čuti pesmu? Jedva čekamo!“, „Stajling top!“, „Još jedan hit na pomolu“, „Goriš Ljubo“, samo su neke od reakcija pratilaca na Instagramu.

Nije tajna da je svaki pevač tokom karijere poželo da je numera nekog kolege završila u njegovim rukama, što je i Ljubin slučaj.

-Naravno da ima takvih pesama, koje lično volim da pevam i za koje bih voleo da su moje, a jedna od tih je sigurno „Vetrovi me lome“, čuvenog Džeja Ramadanovskog- otkrio je Perućica za Grandov portal.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović