Login/Registracija

Napustila ZVEZDE GRANDA, a sad se vraća? Oglasila se nekadašnja takmičarka, otkrila ko je krivac: „Postoje debeli razlozi zašto je tako“

Kada je Antonija Čerkez, prošlogodišnja miljenica Dragana Stojkovića Bosanca, u sred takmičenja saopštila da napušta „Zvezde Granda“ njeni fanovi su, blago rečeno, bili u šoku, budući da je od samog pojavljivanja dobijala veliku podršku i naklonost žirija i publike.

Iako se nakon povlačenja iz takmičenja posvetila solo karijeri, Antonija je sad progovorila o razlozima zbog kojih je donela tu odluku, ali i šokirala sve mogućnim povratkom u šou.

-Iza svake odluke u životu postoje debeli razlozi zašto je nešto tako. Moj prvi razlog zbog kog bi se opet i opet prijavila i reći ću, vratila u „Zvezde Granda“ je moj Dragan Stojković Bosanac i sledeći Vladan Stojković nizu, malo je reći divnih ljudi koji su me tamo podržavali -istakla je Antonija u objavi na Instagramu, što je zbunilo njene pratioce.

Mnogi su pomislili da će se Antonija zaisti vratiti u takmičenje i u tome joj pružili podršku, ipak ona se do sad nije izjašnjavala da li će to zaista da uradi ili je reč samo o evociranju uspomena na mentora i ekipu koja je mesecima radila sa njom.

Podsetimo, Antonija je odluku o napuštanju „Zvezda Granda“ donela pred skoro sam kraj takmičenja, a u zvaničnom saopštenju zahvalila se produkciji na pruženoj šansi, a najviše mentoru koji je verovao u nju i želeo da sa njom dođe do finala.

-Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje. Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška.Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vreme– napisala je tada Antonija i dodala:

– Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspehe, što veće, što one manje. Što ste verovali u mene i videli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalj ebiti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga.

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić