Login/Registracija

LOMIĆE SE ČAŠE UZ OVAJ HIT Đani zadao zadatak kolegama: „Bez ovoga neće proći nijedno veselje“

I nakon nekoliko decenija uspešne karijere, pevač Radiša Trajković Đani ne staje, već sa istim žarom i entuzijazmom iznenađuje svoju vernu publiku. A ovog puta to je učinio sa novom pesmom „Svako nek’ svoju sreću bira“ koja preti da nadmaši sve njegove dosadašnje hitove, bar kako tvrde njegovi fanovi.

Numera bržeg ritma oduševila je sve, a i sam pevač veruje da će njegova familija, kako zove svoje fanove, postati novi hit na terenu.

-Familijo, poklanjam vam pesmu „Svako nek’ svoju sreću bira“ bez koje neće proći nijedno veselje! Uživajte! – napisao je Đani u opisu spota za novu pesmu koja za sad nema ni jedan negativan komentar.

„Gospodski! Pesma brutala, goreće klubovi, spot vrh, bas se potrudio Familija ovaj put gori“, „Ozbiljan domaći zadatak zadao si estradi“, „Đani gađa uvek na mesec, ako i promaši opet završi u zvezdama“, „Top spot, pesma vrh, lomiće se čaše uz ovu pesmu“, „Opet si pomeo estradu i izbacio hitčinu,zato si moj pevač No.1„, neke su od tvrdi njegovih fanova na pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić