Login/Registracija

Nije sve baš tako bajno? Milica Jokić otvorila dušu o odnosu sa Dačićima: „Sa nama često mora da ide obezbeđenje“

Od kada je uplovila u ljubavnu romansu sa sinom Ivice Dačića, pevačica Mlica Jokić je u žiži interesovanja. Iako je narod zavoleo zbog njenog neverovatnog talenta, njen odnos sa budućim svekrom intrigira mnoge.

– U politiku se uopšte ne razumem, pa o njoj i ne pričam sa Ivicom. Ne razgovaramo ni o mojoj karijeri, odnosno muzici, već samo pevamo. Ne kritikuje me ni zbog čega jer nema ni razloga – istakla je Milica za Informer.

Da je njihov odnos idiličan pevačica je isticala nekoliko puta, međutim mnoge zanima da li se zbog političara nekada našla u neprijatnoj situaciji.

-Nisam zaista, svi su fini prema meni. Jedino što sa nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo – priča Milica, koja je i sa Lukinom mamom u savršenim odnosima.

– Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima- poručila je Jokićeva.

Od kada se pojavila u estradnom svetu Milica je ostavljala utisak stidljive devjke, međutim poslednjih godina se oslobodila kada su gostovanja u pitanju, te je nedavo otkrila šta je najviše uticalo na to.

-Verovatno je i moja veza uticala da se oslobodim, sad smo dosta i zastupljeni u medijima. Stalno me svi pitanju za njega i generalno sam se opustila dosta i pri pričanju u medijima, gostovanjima u emiisjama – kaže Milica.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović