Login/Registracija

Emotivan trenutak za Ivanu i Petra: „Imam tri života o kojima treba da brinem“

Porodičnu idilu i ljubav Ivana Pavković i Petar Mitić rešili su da zabeleže prvim profesionalnim fotografijama. Za pevačicu je ovo bio izuzetno emotivan trenutak budući da sa njima više nije samo prvenac, već i najslađe pojačanje – blizanci Vuk i Vojin.

– I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva.
Doktorove reči „Imaćete blizance“, su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao-
istakla je Ivana koja svakim danom sve više uživa u odrastanju malenih naslednika.

-Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila. Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao- poručla je pevačica, dok je set novih porodičnih fotki izazvao lavinu reakcija, ali i istopio srca mnogih.

Podsetimo, Ivana je nedavno otvorila dušu o porodičnom životu i životu sa četiri muškarca.

-Stariji sin nam je predškolac, pa se svako jutro menjamo ko će ga odvesti u vrtić, a posle toga je vreme posvećeno bebicama. Ma uživamo u svakom novom danu. Naravno, tu su i obaveze oko kuće, stvari, hrane, ali kao što sam već navela, uz pomoć nekako to sve ide glatko- rekla je pevačica koja planira uskoro da angažuje bebisiterku budući da se na veliko zadovoljstvo publike ubrzo vraća na scenu.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović