Login/Registracija

Nastup Aleksandre Prijović SRUŠIO INTERNET: Nakon sedam godina gledaniji od oficijalnog spota (VIDEO)

Veliku popularnost i slavu Aleksandra Prijović stekla je u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas je jedna od najpopularnijih pevačica na estradnoj sceni. Iako je uvek rado viđen gost u Grandovim emisijama, jednim gostovanjem ostavila je veliki pečat.

Voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katić tokom emitovanja popularne emisije „Halo, halo“ ugostile su brojne zvezde među kojima je bila i Aleksandra. Tom prilikom otpevala je svoj čuveni hit „Za nas kasno je“ koji je ostvario neverovatnih 76 miliona pregleda na Jutjub platformi te poneo titulu najgledanijeg nastupa popularne emisije koja se emitovala na kanalu Grand televizije.

Iznenađujuča činjenica je da upravo taj nastup iz davne 2015. godine broji više pregleda čak i od oficijalnog spota!

Iako u svom muzičkom opusu ima veliki broj hitova, Aleksandra na svojim nastupima veoma često zapeva i numere svojih kolega, a jedna joj je posebno draga. U pitanju je „Sačuvaj tajnu, ljubavi moja“, koja iza sebe krije veoma tužnu priču pevača koji je ovu pesmu otpevao u originalu.

Pesmu je izvodio Dušan Kostić koji je izvršio samoubistvo 13. maja 1996. godine. Tragedija se desila na Pančevačkom mostu sa kog je pevač skočio.

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović