Login/Registracija

„ZBOG LJUBOMORE UMELA JE FLAŠA DA MI PROLETI PORED GLAVE“: Veteranka otkrila zašto joj je muž branio da peva (VIDEO)

IMG 0714

Šarmantna Džervina Kladušak konačno je u petoj deceniji rešila da ostvari svoj veliki san i okuša se u takmičenju „Nikad nije kasno“. Iako ni sama nije verovala, veoma lako joj je pošlo za rukom da osvoji srca publike i članova žirija.

Trebala sam još odavo da izdam album, imala sam jako dobre prijatelje koji su to hteli da plate kada sam imala svega 20 godina, ali ja jednostavno nisam smela sa toliko godina da se upuštam u tako skupe projekte – otkrila je takmičarka, a potom priznala da je izuzetno zadovoljna reakcijama i svojim nastupom na Grandovoj sceni.

IMG 0725

Veliki je ljubitelj Šemse i nikakvu dilemu nije imala kada je izbor pesme bio u pitanju, pa je u jednom dahu odgovorila zašto se predstavila baš tom numerom:

-Tu pevačicu volim najviše kao i pesmu koju sam pevala.

Iako se do sada nije profesionalno ostvarila u muzici, godinama je pevala po raznim veseljima na kojima se baš poput većine klega susretala sa neprijatnim situacijama.

Uđem u punu kafanu, u tom momentu tri stola žele muziku i samim tim nastaje problem. Onda nastane tuča, jer tu dolaze ljudi raznih profila i onda kada se svi oni napiju krene tuča a razlog je kome će pevačica prvo da peva– kako to nije jedino neprijatno iskustvo, Džervina se nadovezala i nastavila:

Takođe se dešavalo da nečiji muž dođe u kafanu da sluša našu muziku i da sluša moje pevanje, i desi se da njegova žena to pogrešno proceni, pa dođe u kafanu i pored mene i moje koleginice proleti flaša i hvala Bogu niko nikada nije bio povređen– a kako je uspevala da sve te neprijatne situacije izbegne imala je samo jedan odgovor.

IMG 0768

Meni je Bog dao neku tu hrabrost i smelost bukvalno za sve u životu. Ja se stvarno ničega u životu ne bojim sem Boga. Verujem da meni Bog daje tu snagu da istrajem u svim tim lošim situacijama, a i previše volim svoj posao da bih ga napustila zbog nekih incidenata– iskrena je Džervina.

Džervina je inače razvedena i ima jednog sina iz tog braka. Spletom okolnosti morali su da se raziđu, nagađanja su razna ali sa nama je podelila pravi razlog rastanka.

Branio mi je suprug da se bavim pevanjem, ali to nije bio razlog našeg razvoda već neki drugi koje ne bih sada javno da iznosim– rekla nam je veteranka.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu ispod:

Foto: E. Srdić,
Autor: B.Stuparušić