Login/Registracija

„Batica grebe da bude na stubu srama“ Bukti rat između Vuka Moba i Šaka Polumente: „Zaobiđi me, što će ti ovo jadan ne bio?!“ (VIDEO)

Nakon što se pevač Šako Polumenta ponovo našao u jeku skandala zbog navodne glasovne poruke udvaranja koju je poslao nepoznatoj devojci, reper Vuk Mob isprozivao je pevača na društvenoj mreži Tik Tok, a sada je na taj snimak Polumenta i odgovorio.

-Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Ono što nas šokira jeste da je internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je đavo– izjavio je Vuk u videu na koji je Polumenta sad i odgovorio.

E, moj bule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu i marketing na osnovu mog imena. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, mene malo zaobiđi. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma, svi udaraju po meni, pa i ti. Šta će ti to, nisi ni ti loš… Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj – odgovorio mu je Polumenta.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić