Login/Registracija

HIT Mirza proslavio rođendan, a na poklon ŠUŠKE: Zbog cifre ćete trljati oči

Od kada je Mirza Selimović prvi put stao na Grandovu scenu publika je bila sigurna da je pred njom vokal koga će „Zvezde Granda“ lansirati u veoma uspešnog pevača. I tako je i bilo. Od tada ga prati armija fanova koju Mirza na svakom nastupu uveseljava, a sada su rešili da mu se revanširaju i iznenade oni njega.

Naime, pevač je proslavio svoj 32. rođendan i ostao šokiran zbog broja čestitki koje su stigle na njegovu adresu. Nije odoleo a da se ne pohvali najzanimljivim željama i objavama koje su mu uputili prijatelji, ljubitelji njegove muzike, ali i kolege.

Lavinu smeha izazvala je fotografija na kojoj Mirza od svog prijatelja za rođendan dobija ni manje ni više nego dve hiljade dinara.

-Za rođus 2000. Više nije zaslužio!- objavio je Selimović što je mnoge nasmejalo.

Čini se da je među posebno dragim čestitkama i ona koja je stigla od koleginice Ilme Karahmet sa kojom je nedavno snimio duet.

– Mi se poznajemo već desetak godina. Ilmu poznajem od kada je bila devojčica, kada je imala 12 godina. Ja sam tada bio na jednom takmičenju u Bosni i Ilma je tada dolazila na moje nastupe i navijala za mene i to je ona posle meni govorila kako je bila tu svim srcem za mene, a ja kad sam čuo prvi put kako Ilma peva ja sam bio šokiran da dete od 12 godina može tako zrelo da peva. Dugo se znamo i dugo pratimo jedno drugo – otkrio je nedavno bivši pobednik „Zvezda Granda“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović