Nastavlja se haos između Nikoline Pišek i Miše Grofa: „Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju“

nikolina pisek 2
Instagram/nikolinapisek

Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je sudskim putem dobila rešenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru gde je nekada živela sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Nakom smrti njenog supruga, Nikolina Pišek vodi javni rat sa ocem Vidoja Ristovića, Mišom Grofom, a zbog neraščišćenih porodičnih odnosa oni su završili pred sudom.

nikolina pisek 1
Instagram/nikolinapisek

Nikolina je nedavno pokušala da uđe u stan na Vračaru, ali bezuspešno, te je najavila da će sledeći put doći sa policijom. Voditeljka je danas ponovo trebalo da dođe u Beograd, a tim povodom se oglasio Miša Grof koji je otkrio šta se zapravo dešava.

– Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dve godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rešenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svetu želim da vidim to dete, nisam je video dve godine. Mene dete interesuje, nikakvi ratovi – rekao je Miša za „Blic“ i dodao da Nikolina nema stan na Vračaru već da je to njegova imovina.

– Nisam bio tu kada je dolazila, ne znam što bi sa policijom došla, nije se najavila. Tu presudu bih valjda i ja morao da dobijem. Ona je tu povremeno živela sa mojim pokojnim, to je sve moje. To je sve na mene, koji njen stan na Vračaru, ništa ne razumem. Ona ima tu svoje stvari, garderou, ali dve godine nije bila tu. Otkud njoj stan na Vračaru? Neka dođe, biće nam zadovoljstvo, kako drugačije – zaključio je Miša.

BONUS VIDEO – Jelena Tomašević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Instagram/nikolinapisek,
Autor: A.M.