Nikolina Pišek privedena na granici: Oglasila se voditeljka nakon šoka i otkrila detalje

nikolina pisek 2

U medijima je kao bomba odjeknula vest o privođenju Nikoline Pišek koja je doživela neprijatnost na granici, a sada se voditeljka oglasila i otkrila šta se zasta dogodilo.

Naime, ona je potvrdila da su natpisi tačni, i objasnila da je privedena zbog neplaćene kazne.

Da, priveli su me zbog neplaćene sitne prometne kazne. Na granici su me priveli i onda su me držali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom – ispričala je voditeljka u emisiji na „Una TV“.

nikolina pisek 1

Inače, Nikolina naišla je na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli, prenose domaći mediji.

Naime, Pišekova je prošle godine u septembru oglasila vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom i to za neverovatnih 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva ćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasledstvo svog oca, zbog čega je sud doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi, piše „Kurir“.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.