Milica Jokić i Gabrijela Pejčev napravile haos u emisiji: Ovakav splet uživo dugo niste čuli: „Najbolje od najboljeg“ VIDEO

Žika Jakšić u svojoj emisiji, pored učesnika, okuplja eminentne estradne umetnike i najbolje vokale sa naših prostora.

Kao ljubitelj najlepše muzike, u jednoj od prethodnih epizoda na Jakšićevu inicijativu na velikog Grandovoj sceni su glasove ukrstile Milica Jokić i Gabrijela Pejčev.

Milica Jokić i Gabrijela Pejčev uživo

Talentovane pevačice dovele su atmosferu do usijanja spletom pesama u kojima su pokazale zbog čega su na terenu bez slobodnog termina.

hd

Milica i Gabrijela su otpevale „Luda za tobom“ „Bekrija“ „Babaroga“, a Ceca nije krila radost što je čula svoje pesme u njihovom izvođenju.

Vratile su me na moj estradni početak. Blistale ste večeras– pohvalila ih je Ražnatovićka, a kako e sve zvučalo pogledajte u videu na početku teksta.

ceki

Podsećamo, Milica je nedavno imala priliku da gostuje u jednoj emisiji sa Draganom Mirković, a sada je u žiriji sa Svetlanom Cecom Ražnatović, pa je za Grand priznala koju od njih dve više voli.

-Ja sam od početka karijere imala podršku od starijih kolega, što mi je izuzetna čast i zadovoljstvo. Nemaju svi tu privilegiju, gostovala sam na koncertima Šabana Šaulića, Zorice Brunckik, bila sam i na Draganinom koncertu. Ceca je neko moj, nju mnogo volim, svima svaka čast, ali kada sam bila mlađa, Ceca mi je bila uzor. Mnogo mi je drago što sam danas u žiriju, kada sam čula da ću biti sa njom, baš sam se oduševila – zaključila je Jokićeva.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Nikad nije kasno promo:

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić