Pobednica „Zvezda Granda“ završila u operacionoj sali: „Još sam mlada“ (FOTO)

SLAVICA ANGELOVA ZG SNIMANJE 06112023 FOTO MUNJA 2

Pobednica prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova pokazala je da je uprkos pevanju posvećena i studijama medicine.

Angelova nikada nije krila koliko je snage potrebno kako bi uklopila pevanje i fakultet, a sada je zabrinula publiku fotografijom iz operacione sale.

ipiccy image 8 2
Printscreen Instagram story

Poznato je da Slavica studira medicinu na Univerzitetu u Sofiji, tako da je sa ovom fotografijom potvrdila samo da je posvećena pozivu za koji se opredelila pre nego što je trijumfovala na velikoj Grandovoj sceni.

Pevačica je priznala za jedan časopis da je u dilemi kako vidi sebe u budućnosti.

SLAVICA ANGELOVA ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 52 ok

-Mislim da je 10 godina dug period, ostavljam da vreme kaže svoje ali volim obe profesije beskrajno. Još sam mlada i mogu više da se posvetim muzici u ovom trenutku, ali naravno medicina je ona koju toliko puno volim još od kada sam bila dete. Možda ću postati najuspešniji doktor – ispričala je Slavica za Ženski magazin iz Severne Makedonije.

SLAVICA ANGELOVAok 1

A ne samo da nije odustala od muzike već je pre izvesnog vremena objavila i novi singl „Stakla“ u kojem je ukrstila glas sa pevačem Kasapskijem koji je pronašao put do publike, ali se čini da mnogi i dalje više očekuju od nje na muzičkom planu.

Slavica je nedavno priznala za Grand i da joj je trebalo vremena da se snađe na estradi i otkrila kako uspeva da uskladi svoju mirnu prirodu i dinamične estradne vode.

-Na početku mi je bilo malo stresno i još uvek je, moram da priznam, ali trudim se, jer vidim da ovde u ovom poslu treba da imaš puno nerva, živaca i moraš da si dosta psihički stabilan. Kad mi neko kaže za muziku da je jako interesantno, zabavno i zanimljivo, sve to jeste, ali to može da bude i dosta naporno – istakla je Angelova.

BONUS VIDEO: Slavica Angelova otkrila zašto izbegava kafu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić