Login/Registracija

PRESUDA TRAJALA DUŽE NEGO BRAK, Dada Mešaljić nakon razvoda ogolila dušu: „SLAVIM KRAJ“

Dada Mešaljić danas je zvanično krenula u novo poglavlje života nakon zvaničnog razvoda od supruga Jasmina sa kojim se rastala zbog navodne prevare. Iako su još pre nekoliko meseci prekinuli svoj ljubavni odnos, konačno je završen i sudski proces.

Vidno uzbuđena, ali i sa osmehom na licu, što je najvažnije Dada ne krije da joj je pao veliki teret sa srca.

-Odlično se osećam, nikad bolje zapravo! Konačno se sve završilo, slavim kraj- okrenula je Dada malo i na šalu, onako kako samo ona to ume.

Godinama unazad svedoci smo da mnoge dame odlučuju da razvod proslave glamuroznije nego samo venčanje te nas je zanimalo da li će to biti slučaj i kod Dade.

-Nije da nisam razmišljala o tome (smeh) Šalu na stranu, izuzetno sam bila srećna kada sam dobila presudu s obzirom da je jako dugo trajao ceo proces- rekla je za Grand i potvrdila da je starateljstvo pripalo njoj.

-Sud je doneo odluku oko viđanja deteta, naravno da ima pravo na to, ali ipak bih te detalje zadržala za sebe.. Pa videćemo kako će sve to izgledati- istakla je Mešaljićeva.

Ono što je najbitnije je da ni u najtežim životnim situacijama nije izgubila vedar duh te na našu konstataciju o novoj udaji odgovorila u svom maniru.

-Jezik pregrizli! (smeh)- našalila se Dada i poslala važnu poruku, a to je da nikada ne skidate osmeh sa lica, ma šta god se dešavalo u vašim životima jer kako i sama tvrdi – uvek posle kiše dođe sunce.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović