Login/Registracija

KO JE SUPRUGA MIŠELA GVOZDENOVIĆA? Osvojila ga jednom osobinom, a sada ČEKAJU DETE

Bivši učesnik „Zvezda Granda“, Mišel Gvozdenović, tokom cele karijere trudio da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, a pre skoro tri meseca u medijima je odjeknula vest da je pevač u tajnosti izgovorio sudbonosno „da“ trinaest godina mlađoj Jani. O Gvozdenovićevoj supruzi se veoma malo zna te je sada rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce.

-Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosnso sada žena. Ima samo dvadeste i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila „Zvezde Granda“ dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči- ponosno je otkrio Mišel i otkrio dam mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje- priznao je pevač i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.

Podsetimo, Mišel i Jana organizovali su svadbeno veselje u krugu porodice i bez ikakve pompe proslavili sklapanje braka. Iako su još pod utiskom, najvažniji dan tek predstoji.

Za dva ipo do tri meseca će se Jana poroditi i mnogo se radujem tome. Mnogo! Jedva čekam da devojčica dođe na svet- Zaista moram da priznam da mi se sve lepe stvari dešavaju u mojoj 34. godini- rekao je Gvozdenović.

BONUS VIDEO – Mišel Gvozdenović otvorio dušu o braku i roditeljstvu

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović