Login/Registracija

Trljaćete oči: Miloš Bojanić ima dvojnika, sličnost je nerealna (FOTO)

14cf5410e5fbc09e96521f1ad5c7b208f922d50e 768x512 1
Z. K. Munja

Brojne stranice na društvenim mrežama prate svaki korak javnih ličnosti, a pojedine objave za veoma kratko vreme postaju viralne, baš kao što je i jedna fotografija Miloša Bojanića.

Naime, na internetu je osvanula fotka zbog koje su svi zaključili da popularni folker ima dvojnika. Ni manje, ni više u pitanju je svetski poznati glumac Harvey Keitel.

-Tajna je konačno otkrivena. Miloš Bojanić je u stvari Harvey Keitel!-našalili su se na jednoj Facebok stranici nakon čega je usledila lavina komentara ljudi koji ne mogu da veruju budući da je sličnost neverovatna.

IMG 20230517 WA0026

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije letos je imala priliku da poseti luksuznu vilu Miloša Bojanića na crnogorskom primorju u malom mestu nadomak Herceg Novog, koju je prošle godine u potpunosti renovirao.

Malo ko bi poverovao da je za većinu radova bio zadužen sam Bojanić koji je ekskluzivno za Grand otkrio koliko novca je uložio u renoviranje od poda do plafona.

-Moglo je to da se dovede do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije.  Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni – objašnjava pevač.

25c4599410a8df5188cbf8000b40e65b18542727

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je konačno otkrio da li je to istina.

– Au, ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.00 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno – otkrio je Bojanić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović