Login/Registracija

Sreći nema kraja: Emir Habibović i Tamara na neobičan način otkrili pol bebe (FOTO)

30c3aa137aa87be6ef3c0f0879e8af64240ea77c

Emir Habibović i Tamara Selimović uživaju u skladnoj zajednici punoj ljubavi koju je prošle godine upotpunila njihova mezimica Ariana, a kako su nedavno otkrili uskoro će se po drugi put ostvariti uz ulozi roditelja.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ rešila je da pol deteta otkrije na pomalo neobičan način, bez ikakve pompe i okupljanja velikog broja ljudi. Naime, Tamara je u društvu ćerkice otvorila kutiju iz koje su se vinuli roze baloni te uz pesmu „Mala princeza“ proslavila što će ponovo postati majka jedne devojčice.

-Još jedna!- poručila je srećna pevačica.

ipiccy image 8 1

Čini se da se osim nje tome obradovala i mala Ariana koja je odmah igrajući se sa balonima ušla u veliku kutiju, a ovaj emotivan trenutak Tamara je odmah zabeležila na svom Instagram storiju.

ipiccy image 9 1

Podsetimo, Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godine, a povodom dolaska naslednice organizovali su gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu gde su okupili porodicu i prijatelje, ali i brojne pripadnike estrade.

164bc62d56505b7248fe1224ce194944a8e1a63b

Jednom prilikom Emir je za Grand otkrio detalje Tamarinog porođaja, a verovali ili ne u tom momentu je bio van zemlje.

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene pozive. – Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se–– prisetio se Habibović

BONUS VIDEO

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović