Login/Registracija

Luksuzna vila od 650 kvadrata ostavlja bez reči: Pogledajte kako izgleda kuća Miloša Bojanića u Novom Sadu (VIDEO)

25c4599410a8df5188cbf8000b40e65b18542727

Folk pevač Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko luksuznih nekretnina koje svojim stilom ostavljaju bez daha. Pored vile u Baošićima koju sada izdaje turistima i koristi za letovanje, pevač je još pre nekoliko godina sagradio dom nadomak Sremske Kamenice.

Reč je o luksuznoj vili od 650 kvadrata u koju je folker uložio neverovatnih 1.500.000 evra. Mnogi su nuduli i veće sume novca, ali Miloš nije želeo da proda kuću u koju je zajedno sa suprugom Brankom uložio mnogo truda. Jednom prilikom je ovu kuću stavio na oglas, ali je ubrzo odustao od prodaje.

– Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa – ispričao je Miloš medijima jednom prilokom.

Capture 8 11

U garaži ove velelepne vile stoji pravo malo carstvo automobila. Naime, Bijanić je veliki ljubitelj oldtajmera pa nekoliko takvih automobila ima u svom vlasništvu.

-To mi je najdraže da hromiram, to je najlepši deo posla i ne propuštam ga ni ako je nedelja. Vuče me sad da ga vratim u prvobitno stanje, a to će biti brzo. Očekujem da će u toku sledeće nedelje biti upaljen i da će biti spreman da ide u Švajcarsku. Tu je sve original, ništa se tu ne dira, jedino su sedišta presvučena, a pali se kao traktor (smeh). Naravno, moramo ga provozati i preći 100 do 200 kilometara kako bi videli da li je sve ispravno. Inače, imam da završim i sklopim svoj Ford A iz 1929. godine i imam moj prvi auto Fiću, ali njega ću kasnije kad ne budem imao ništa više da završim. I tu je kraj, bar što se tiče auutomobila da nekom drugom radim, ovaj je definitvno poslednji – rekao je on nedavno za Grand.

Ekipa naše redakcije imala je priliku da poseti i njegovu vilu na moru koju je godinama gradio. Iako je u početkiu hteo da ova kuća služi za odmor njegovoj porodici, Miloš je pre nekoliko godina proširio biznis i sada ove apartmane izdaje turistima.

-Mi smo stvarno uložili 150.00 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno – rekao je Miloš ekipi naše redakcije letos.

U video pogledajte kako izgleda vila Miloša Bojanića na moru.

Foto: Z.K.Munja/yutube/paparacolov,
Autor: A. Milinković