Login/Registracija

Suze same idu: Dada Mešaljić konačno objavila prvenac, ogolila život u svakom stihu (VIDEO)

dada 1

„Posle kiše dođe sunce“ je parola koju je na svojoj koži osetila nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić.

Uprkos turbulentnim dešavanjima u njenom životu i razvoda, Dada Mešaljić okrenula je novi list, a sudeći po prvoj numeri koja je upravo ugledala svetlost dana sreća joj se itekako osmehnula.

dada1

Svoj život Dada je rešila da pretoči u stihove te ne čudi što prvenac pod nazivom „Neudate“ osvaja već na prvo slušanje. Po svemu sudeći ni Mešaljićeva nije verovala u neverovatan uspeh svoje balade, te je ogolila dušu i poslala važnu lekciju koju je i sama naučila za veoma kratko vreme.

-Dragi moji, kada god pomislite da ne može gore i da je kraj sveta, neka vam ja bar malo padnem na pamet.. Pre nešto malo više od godinu dana meni je svet stao i mislila sam da ne može gore. Međutim, evo danas, za relativno kratko vreme, ja vam predstavljam svoj prvenac. U životu trebamo biti zahvalni i na dobrom i na lošem, jer sve nas to čini osobama koje smo danas. Nikada nije najgore i uvek postoji izlaz. Rekla sam da ću vam od sad pričati kroz pesme i evo, nadam se da ćete uživati. Hvala vam za svu podršku i ljubav, mržnju i neljudskost, humor i šalu, jer sve je to sastavni deo života- rekla je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

jnfnkf

I sama Dada je nakon objavljivanja numere priznala da se naježila nakon što je pogledala finalnu verziju balade, ali i da je posebno ponosna što je uspela da doatkne srca miliona ljudi.

„Izbledele slike stare, moj poslednji osmeh tu je, oženila sve drugare, meni niko ne kumuje. Oženila sve druga, meni niko ne kumuje“, glasi stih Dadinog novog singla koji je uspeo mnoge da rasplače.

dada2

Da sve bude na nivou, Dada se potrudila da i spot izgleda perfektno. Za potrebe snimanja obukla je venčanicu, a svoju emociju osim kroz tekst pesme prenela i neverovatnim kadrovima.

„Svaka čast devojko“, „Zaslužila si uspeh“, „Ovo se desi kada neko oseća tekst“, „Lavice“, „Ovo se čekalo“, „Prelep glas i čista emocija“, „Suze mi idu dok slušam“, „Ježim se dok slušam“, samo su neke od reakcija hiljada oduševljenih slušalaca.

U videu ispod poslušajte Dadin prvenac koji vas neće ostaviti ravnodušnim:

Foto: Printscreen Youtube,
Autor: J. Jović