Milica Todorović u suzama dočekala rođendan: U ponoć stiglo iznenađenje za pamćenje, a onda sa Indirom napravila lom (VIDEO)

Milica Todorović sinoć je dočekala 33. rođendan u jednom prestoničkom lokalu gde se provodila sa društvom, a jedan gest doveo je do suza.

Iako je bilo njeno veče, Milica se u klubu pojavila u ležernom izdanju- beloj košulji i crnim pantalonama, a svi pogledi su bili upereni u njenu prirodnu lepotu i energiju kojom je plenila dok je uživala uz žurku na kojoj je pevala Indira Radić.

milic aindira

Tačno u ponoć Indira joj je javno uputila čestitku.

Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice – uputila je čestitku pred svima Indira Milici koja joj se pridružila na podijumu, pa su zajedno zapevale veliki hit: „Tri čaše“.

ipiccy image 7 1

U tom momentu su stigli torta i šampanjac za Milicu, što je nju raznežilo, pa se rasplakala, a Indira ju je sve vreme grlila, što možete videti u snimku na početku teksta.

BONUS VIDEO- Darko Lazić audicija za Zvezde Granda:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić