Aleksandra Prijović pre ZVEZDA GRANDA, ovako je govorila na početku karijere: „Sanjala sam da postanem pevačica“ (VIDEO)

aleksandra prijovic pre zvezda granda 1

Aleksandra Prijović pre Zvezda Granda imala je samo 17 godina i veliku želju da postane pevačica. Znala je da će u tome uspeti jednog dana, a u prilog tome svedoče i njene reči pre nego što se proslavila u najgledanijem muzičkom takmičenju.

Aleksandra je jedna od najuspešnijih pevačica koje su „Zvezde Granda“ iznedrile, a sada je Grand došao u posed snimka koji do sada niste videli.

Tada sedamanaestogodišnja Aleksandra snimila je video u kom se predstavila pred početak takmičenja i otkrila da je od malih nogu maštala da bude pevačica, a zatim pokazala svoje vokalne sposobnosti, što možete da pogledate u videu ispod.

Aleksandra Prijović pre Zvezda Granda

U žutom sakou, sa osmehom i željama devojčice Aleksandra je prezentovala svoje ambicije i nade u vezi najgledanijeg takmičenja.

-Profesionalno se bavim pevanjem oko 3 godine otkada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila za ‘Zvezde Granda’- istakla je Aleksandra i dodala:

-Imam malu tremu, ali verovatno će kao i prošle godine kad stanem na scenu ta trema nestati!

aleksandra prijovic pre zvezda granda

Nakon toga je, sada već prepoznatljivim glasom, zapevala hit „Imam jedan život“ Ane Bekute i ono što je očigledno jeste da se njen glas do dana današnjeg nije promenio.

Iako bi mnogi rekli da se fizički potpuno transformisala, zapravo Aleksandra je promenila samo način šminkanja, frizuru, kao i stil odevanja.

aleksandra prijovic pre zvezda granda 4

Danas je jedna od najuspešnijih pevačica na našim prostorima koja obara sve rekorde u regionu, a nakon tri uspešna koncerta u beogradskoj Areni, zakazala je pet koncerata u Zagrebu.

Udata je za Filipa Živojinovića sa kojim ima sina Aleksandra i koji je, kako je izjavila, njena najveća podrška u ostvarenjenju njenih snova.

aleksandra prijovic pre zvezda granda 2
Foto Z.K.Munja

Na poslednjem koncertu u Areni u Beogradu, Prija se emotivnim rečima obratila hiljadama ljudi koji su došli da sa njom podele radost, sreću i uspeh.

-Hvala što ste verovali u mene i znate šta ste uradili da bih ja danas bila ovde. Hvala vam na tome. Znam da ste ponosni i jako sam srećna zbog toga. A posebno želim da pozdravim mog sina Akija. Ljubavi, ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao ali da znaš da te mama voli najviše na svetu. I jako sam srećna iako si se plašio da dođeš večeras na binu zbog svih ovih vatri i dimova- rekla je Aleksandra pred sam kraj koncerta, a potom se obratila svom suprugu.

-Filipe, ovo je naša zajednička pobeda jer svi dobro znaju, ja to nikada nisam krila, da sam zbog tebe ovde gde jesam. Hvala ti i svima još jednom hvala na podršci. Bilo mi je prelepo i nezaboravno– istakla je pevačica.

BONUS VIDEO: Koncert Aleksandre Prijović u Beogradu

Ovih dana svi se pitaju šta je ključ uspeha nekadašnje zvezde „Granda„, a za Grand portal njene kolege, prijatelji i saradnici govorili su o njoj i otkrili kakva je zapravo Aleksandra i kako je postala najmlađa i najveća folk zvezda u regionu.

-Aleksandra je zaista čudo. Upoznao sam je 2011. godine na audiciji u Subotici i čim je zapevala ja sam video da je ona zaista ekstra narodnjak i da malo takvih pevačica ima– rekao je Saša Popović , dok je Dragana Katić dodala:

-Jako mi se dopadala u takmičenju i posle toga je imala karijeru, ali je u jednom trenutku je poslušala prave savete. Tu ima malo i prsta sudbine, Božijeg prsta u svemu tome. Lako je postati poznat, ali ona je postala priznata i to je jako važno.

aleksandra prijovic pre zvezda granda 3

Od samog početka Saša Milošević Mare verovao je u Aleksandrin uspeh, zato je danas ponosan na sve ono što je za samo 28 godina života postigla.

-Ona je definitivno sebe tablirala da je u top 3. Jako mudro se radi njena karijera. Ona zaista ima X faktor, sjajno peva. Sklopile su se kocke, a to se ne dešava često. Svedoci smo ima mnogo kvalitetnih pevača, ali da se ne poklope uvek sve kockice- izjavio je Mare za Grand, a na njen uspeh ponosna je i Vesna Milanović, novinarka, voditeljka i PR „Granda“, koja je od samog početka bila uz Aleksandru.

Vesna je istakla da su mnoge velike zvezde prepoznale Aleksandrin talenat.

Šaban je na najlepši mogući način govorio o njoj, uvek sa poštovanjem. Kao apsolutni sluhista umeo je da prepozna da je reč o sjajnom pevaču. Aleksandra je inače i jako aktivna na društvenim mrežama, time vlada kako treba. Svoj Instagram profil vodi na nivou svetske zvezde. Mera je najvažnija u svemu i mislim da je u tome ključ njenog uspeha -zaključila je Vesna.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: Grand