Milica Todorović zamalo zakasnila na svadbu Stevana Anđelkovića, pa napravila karambol u crkvi: „Ja sam jedna jako smotana osoba“

nj

Da su prava prijateljstva na estradnoj sceni ipak moguća svedoči i prijateljstvo i kumstvo Milice Todorović i pevača Steve Anđelkovića koji se već godinama ne razdvajaju i ogromna su podrška jedno drugom.

Milica o svom kumu ima samo reči hvale, a sada se prisetila trenutka kada ju je pitao da mu bude kuma i istakla da joj je to bio jedan od najlepših trenutaka u životu.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 33 ok 1

– Ja samo volim sa svojim kumom da sedim, jer mi smo zaista kao Ivica i Marica ne odvajamo se već više od 15 godina i on je moj lek za dušu… On je najbolji čovek na svetu kojeg ja poznajem – ispričala je svojevremeno za domaće medije.

steva andjelkovic 3 ok

– Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kad je Steva došao kod mene kući sa ružom i ja sad kažem: „Šta ti je kume, nije mi ni rođendan ni slava, nije ništa“ i on onako ne može da kaže, a oči mu pune suza i ja mu kažem: „Kaži šta se desilo“ i on mi daje onu ružu i kaže: „Pročitaj“ i ona mala čestitka i piše: „Da li hoćeš da budeš moja kuma?“. Ja sam ga venčala u crkvi i mi smo najbolji drugari i kumovi i stvarno ga mnogo volim.

huo

Ovo slavlje pamti se kao jedno od najveselijih kako dolikuje jednom pripadniku estrade, a kuma će ga pamtiti i po nekoliko pehova koje danas sa osmehom prepričava.

U crkvi je bilo najzanimljivije, pošto sam ja jedna jako smotana osoba. Prvo, uspavala sam se za svadbu, to je bilo prvo. Onda sam u crkvi nagazila mladinu venčanicu, onda sam pomešala burme, to nešto treba tri puta da se stavlja i skida i kada sam pitala Stevu jel dobro, rekao je da nije (smeh)– prisetila se za Grand.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića u Brestaču

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.