Login/Registracija

IZJAVA MILICE DABOVIĆ PODIGLA PRAŠINU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: „Mogla si da biraš pošteniji način da zaradiš“

Bivša košarkašica Milica Dabović otvorila je profil na sajtu za odrasle, na kome naplaćuje intimni sadržaj.

Ona je odlukom da otvori svoj profil na „OnlyFans-u“ zgranula javnost, te su tim povodom krenule razne spekulacije i osude zbog prodaje golišavih fotografija, a ona je prvi put u jednoj emisiji progovorila o svemu tome i otkrila razlog svoje odluke.

Košarkašica je otkrila kako je došla do pomenute ideje, pa priznala kako se snašla u „novoj ulozi“.

Lepo i skromno za početak. Meni je izgleda to krenulo od ruke. Ja to volim, volim svoje telo, vodim računa o ishrani, o svemu. U treningu sam, volim da se slikam u kupaćem, volim da pokažem. Ljudi uvek osuđuju, uvek im nešto ne odgovara, zato sam prestala da stavljam slike na Instagram i prešla sam na Only fans. Jednog dana sam poželela nešto da platim i nisam imala para, pa sam rekla drugarici zašto ja ne bih prešla na tu platformu i uzela pare – rekla je Milica pa dodala:

Tamo nemam ništa toliko eksplicitno, ništa se više ne vidi nego kada sam u kupaćem kostimu. Neko voli da gleda slike, neko da porazgovara samnom, traži pažnju… Ne bih previše ugrožavala sebe, ne bih preterivala. Nemam ja previše vremena da se nekome skidam zvezde sa neba – izjavila je Dabovićeva.

Ubrzo su nakon ovog Milicinog intervjua počeli da se nižu komentari na društvenim mrežama.

„Pa da lakše je slikati se gola, nego raditi u trafici za 40.000 dinara“, „baš strašno, zar je ovo primer mladima?!“, „strašno, mogla si da biraš pošteniji način da zaradiš pare“… su samo neki od komentara, prenosi Blic.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić