Mile Kitić otkrio sve detalje o vanbračnom detetu, završio i na sudu: „Jurila me po Nemačkoj neka lujka“

Mile Kitic vanbracno dete 2

Svojevremeno se spekulisalo o prošlosti folkera Mileta Kitića, te da on iza sebe ima vanbračnog sina, a nedavno se opet pojavila ta informacija.

Navodno naslednik folk pevača živi u Nemačkoj sa svojom majkom, a Kitić je objasnio o čemu se tu zapravo radi i da li su ovi navodi istiniti.

Mile Kitic vanbracno dete 3

-Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu – počeo je priču Mile za Svet pa pojasnio spekulacije.

Mile Kitic vanbracno dete 1 1

-Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno – izjavio je jednom prilikom folker.

BONUS VIDEO: Mile Kitić upao na nastup Šerifa Konjevića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić