ZBOG OVOGA ĆETE TRLJATI OČI Rada Manojlović ima nesvakidašnji dar: „To je đavolja rabota“ (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović uvek je privlačila veliku pažnju svojim glasom ali i stasom. Međutim, sada je pomerila sve granice i jednim potezom ostavila javnost u šoku.

Ekskluzivno pred Grandovim kamerama Manojlovićeva je demonstrirala neobičan dar koji poseduje, a kojim se sigurno malo ko može pohvaliti.

Rada Manojlovic uvrce ruke 2 1

Rada Manojlović uvrće ruke

Rada naime uspeva da „uvrne ruke“ za gotovo pun krug, a kako bi razuverila skeptike, svoj talenat je sada pred kamerama Granda i demonstrirala.

Rada Manojlovic uvrce ruke 2 2

-Mogu skroz da okrenem ruku, nego malo mi teže ide u ovoj haljini. Ali da, mogu, sad ćete da vidite!– rekla je Rada i pokazala kako to izgleda, ogradivši se za svaki slučaj, da je sto malo niži te da nije sigurna da li će briljirati.

Rada Manojlovic uvrce ruke 1

Međutim, ekipa Grandove redakcije uverila se da Rada zaista ima pomalo čudan talenat, a kako izgleda pavičicino „urvtanje ruke“ pogledajte u videu na početku teksta.

-Mnogo mi je ovde sad nisko, ali mogu inače ove ruke istovremeno da skroz okrenem. To je neka đavolja rabota, to nije baš normalno – rekla je uz osmeh Rada nakon što je izvela „čudo“.

Rada Manojlovic uvrce ruke 4

BONUS VIDEO: Rada Manojlović zakazala sastanak sa Milanom Stankovićem: „Jedva čekam da se vidimo“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Dačić