Login/Registracija

„U to neću da ulazim!“ Nakon Bosančeve kritike, Šejla Zonić zakucala komentarom (VIDEO)

Od kada je prvi put stala na Grandovu scenu Šejla Zonić privukla je veliku pažnju stručnog žirija, ali i milionskog auditorijuma.

Bosanska Adel, kako su je mediji prozvali, dobijala je samo komplimente i pohvale od strane čuvene osmorke, sve do ove subote, kada je Dragan Stojković Bosanac iskritikovao.

sejla o komentarima zirija
Šejla Zonić žiri Zvezde Granda

Zadovoljna sam ali je moglo biti puno bolje. Imali smo nepunih četrnaest dana da odaberemo i pripremimo pesmu, nastup i stajling – istakla je Šejla za Grand tvrdeći da je nijedan komentar žirija nije pogodio.

-Zadovoljna sam komentarima, ne mogu da kažem da nisam, ali više se tu radi o mom zadovoljstvu sa samom sobom, ali u to sad neću da ulazim. Ali zaista su komentari žirija bili na mestu- dodala je takmičarka.

SEJLA ZONIC 29 GOD. TUZLA 2

S obzirom da je nedavno otkrila da joj je ujak čuveni pevač Kemal Malovčić, ekipu Grandove redakcije zanimalo je da li joj on pomaže tokom priprema za „Zvezde Granda“.

-Nije mi pomogao ništa, ali smo se čuli, podržava me. Rekao mi je da će jednom prilikom, ako bude imao vremena, doći da me podrži i u bekstejdžu. Poručio mi je da budem sigurna u sebe- ponosno je rekla Šejla koja otvoreno govori o svojim ambicijama u najpopularnijem muzičkom šou programu u regionu.

-Idem do pobede! (smeh) Optimistično- poručila je pevačica za Grand.

Ceo intervju sa Šejlom pogledajte u videu na početku teksta.

IMG 9882 1

Podsetimo, Šejla Zonić dolazi iz Tuzle, a muzikom je počela da se bavi sa samo sedam godina. Još tada, mnogi su joj predvideli blistavu karijeru, a da je pred njom blistav put ka vrhu svedoče brojni festivali i nagrade koje je do sada primila.

Inače, malo ko zna da je Šejla članica muzičkog sastava „Divanhana“, grupe koja je poznata po izvođenju muzike pod uticajem džeza, popa i klasične muzike.

-Kada su momci formirali naš ansambl, sada već davne 2011. godine većinu vremena su provodili u jednom malom dnevnom boravku, gde su se i rađale sve kreativnosti. U jednom momentu su došli na ideju da upravo to svoje druženje i razgovaranje (divanjenje) iskoriste kao naizv za ansambl. U staru rečiti divaniti, što znači družiti se i razgovarati, stao je celi svemir naših kreativnosti koje su tek dolazile– ispričala je Šejla nedavno.

sejla zonic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Evo kako je Šejla pevala ove subote

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: K.Marković/V. Brusin