Barbara Bobak otkrila kako se slaže sa novim cimerima: „Ne možeš sa svima“

Barbara Bobak živi sa članovima benda
Barbara Bobak živi sa članovima benda

Dok svi pevači jure kule i gradove, Barbara Bobak živi sa članovima benda u svom porodičnom domu u Futogu.

Pevačica je otkrila kako funkcioniše domaćinstvo od kada imaju nove ukućane kao i kako su došli na takvu ideju.

barabra bobak 98

Barbara Bobak živi sa članovima benda

Funkcioniše super. Ja bih to svima preporučila, da dovedu bend kući. Mi smo došli na tu ideju zato što su oni svi iz Bajine Bašte, a mi od starta imamo dosta svirki i nismo znali kako će se sve razvijati. Onda sam ja bila u fazonu da ne plaćaju stanove da se ne cimaju, jer mi imamo prazan sprat dole gde mogu da žive– otkrila je Bobakova, koja je ispričala kako funkcioniše spoj njene porodice i benda pod istim krovom:

Nekako nam se to svima osladilo. Biće mi tužno i prazno kada budu otišli jer je došlo do toga da pomažu mojim roditeljima oko poslova u kući, pitaju mog tatu gde će kada ide negde kao da živimo zajedno sto godina, mnogo je smešno. Ne možeš to sa svima, oni su jako dobri ljudi i cimeri, mladi su nisu uspeli da se pokvare i super funkcionišemo– ispričala je u emisiji „Prvi red“.

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 10
Barbara Bobak živi sa članovima benda

Iako je oduvek volela da peva, nikada nije planirala profesionalnu karijeru koja joj se dogodila sasvim slučajno.

– Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje- počela je priču Bobakova koja je zatim odlučila da promeni svoj životni put.

– Radili smo neku algebru koja mi je išla katastrofa i samo sam rekla: „Ne znam šta ja radim ovde, odoh da se oprobam kao pevačica, pa kako mi krene!“. Brzo sam počela da radim svadbe i kulturica-svirke. Pročulo se za mene, da li zbog harizme, da li zbog pevanja, ali svakom se dopalo nešto drugo – ispričala je Barbara nedavno.

BONUS VIDEO- Barbara Bobak uživo:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić