Mia Borisavljević iskreno progovorila o ljubomori u braku: „Nije mi svejedno“

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 76 ok 1

Jedna od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni Mia Borisavljević i njen dugogodišnji izabranik Bojan Grujić uživaju u skladnoj ljubavi više od jedne decenije, a da li je sve tako bajno u njihovom odnosu otkrila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Meni je jedan vaš blizak prijatelj rekao da ima neverovatne ljubomore kod vas- rekao je voditelj Siniša Medić.

-Što si to sad izmislio, do sad si smišljao šta ćeš da kažeš?!- odgovorila je pevačica, dok se voditelj pravdao da je zaista to čuo.

-Niko ko je nama blizak i ko nas poznaje ne bi mogao da kaže tako nešto- poručila je Mia.

DSC01645 ok

Kažu da bez normalne doze ljubomore nema prave ljubavi, ali i da je među javnim lučnostima ljubomora mnogo naglašenija te je Mia odgovorila da li je to tako i u odnosu nje i Bojana.

-Pa vidi da ti kažem da mi je svejedno gde je i šta je, to sigurno nije, ali sa druge strane kada bi naš odnos bio takav da jedno drugom pričinjavamo svakodnevno to zadovolsjtvo i da se brinemo na tu temu, odavno mi ne bismo više bili zajedno. Nama život nije dosadan, čak naprotiv, mnogo su nam ozbiljne obaveze da bi mi jedno drugo maltretirali sa takvim stvarima- objasnila je pevačica, a potom dodala:

-Daleko od toga da me ne zanima šta radi i da mi je svejedno sa kim je, ali i daleko od toga da mi Bojan daje povoda da ja budem ljubomorna.

DSC01907 ok 1

Istog stava bio je i njen suprug, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ koji tvrdi da je u svoju suprugu apsolutno siguran.

-Stvarno nema ljubomore, nisam neko ko je takav. Imponuje mi i drago mi je da imam takvu ženu pored sebe- ponosno je istakao pevač.

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 130 ok

Podsetimo, iako imaju dve ćerke i u svojoj ljubavi uživaju preko deset godina, estradni par tek prošle godine je rešio da stane na ludi kamen i svoju ljubav ozvaniči.

Danas važe za jedan od najskladnijih, ali i najatraktivnijih parova na javnoj sceni, a samo jedan događaj bio je dovoljan da strasti među njima planu.

-Ta hemija između nas je od početka bila ali generalno smo se poklopili i navike i temperament. To nešto je kliknulo posle jednog zajedničkog putovanja- prisetio se Boki sa osmehom nakon čega je Mia svojim priznanjem šokirala mnoge.

Kod mene je bilo to ranije, da sam shvatila da sam zaljubljena! Pa sam ga samo zavela! (smeh)

337444024 612284956983413 3571119208701712806 n
Instagram/miaborisavljevic
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović