Mia Borisavljević i Bojan otkrili kako izgleda njihov dan: Jedan ritual će vas iznenaditi

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 42 ok

Privatni život pevača oduvek je privlačio javnost, posebno kada su u pitanu bračni parovi sa estrade te su Mia Borisavljević i Bojan Grujić odlučili da ispričaju kako izgleda njihov dan bez „filtera“.

-Prvo je razlika gde se probudimo pošto Bojan i ja dosta putujemo, ali kada smo kod kuće mnogo toga se promenilo poslednjih godinu ipo dana. Imamo sad alarm u pola sedam ili sedam ujutru, to je naša Tea mala, a dok nje nije bilo život je bio malo mirniji (smeh). Sa dva deteta je mnogo drugačije i teže- počela je da objašnjava pevačica, a potom potpuno iskreno priznala ono što mnoge zanima.

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 231 ok

Iako Borisavljevićevu uvek viđamo u elegantnim izdanjima i potpuno skockanu, rešila je da razbije mit sređenih žena u cik zore koje sve češće viđamo na društvenim mrežama.

-Eto ćerka alarmira celu kuću, ustajemo ujutru čupavi, nervozni i nenaspavani (smeh) Piju se limunade i cede se sokovi.

-Mia sprema doručak, pa klasika oko dece. Odmah se ide na trening, mi smo u tenignu čim se probudimo- dodao je pevačicin suprug.

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 76 ok

Bojan često objavljuje fotografije sa naslednicama koje izazivaju brojne reakcije, a mnogi su mu dodelili i status super tate.

-Pa poslednjih godina uglavnom to objavljujem, naravno tu mi je i Mia uz njih dve, ali njih dve su nam preokupacija i nešto najlepše što nam se desilo u životu. One su nenormalno zanimljive, interesantne i pametne- rekao je Grujić.

BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 3 ok 1
Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović