Login/Registracija

Koliko su visoke zvezde Granda? Jedan pevač je pravo iznenađenje: Preko ekrana gromada, a realnost je skroz drugačija

Od kada su se pojavili na malim ekranima tokom najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima „Zvezde Granda“ istakli su se pre svega talentom za muziku, a pored toga zahvaljujući privlačnom fizičkom izgledu uspeli su da osvoje simaptije nacije, ali i lepšeg pola.

S obzirom da je ženama pri odabiru muškarca jedan od bitnijih kriterijuma i visina koja kod lepšeg pola i te kako utiče na privlačnost, odlučili smo da proverimo koliko su zaista visoki momci koji su uspeli da na sebe skernu pažnju, a moramo priznati da nas je jedan posebno iznenadio.

Jedan od najviših takmirača koji je prošao kroz „Zvezde Granda“ može se pohvaliti visinom od skoro dva metra. U pitanju je pobednik prve sezone Bane Mojićević koji je visko metar i devedeset dva centimetra.

Još jedan pobednik koji je od Baneta niži samo za centimetar je Mahir Mulalić, jedan od omiljenih Bosanaca, a njegova visina iznosi 191.

Saša Kapor visok je 190 cm, a iako je jedno vreme kuburio sa kilogramima, nedavno je liniju doveo do savršenstva.

– Mene kamera možda i ne voli toliko, ali sećam se ranije da su me ljudi pitaju kako sam ja toliki, nekako su imali utisak da sam niži. Za Topalka su mislili da ima dva metra najmanje, a za mene da sam neki malecki dečkić, mali debeli sa kratkim nogicama, a ja visok 190cm. Kad nas vide uživo i vide da sam od njega viši za glavu ostanu u šoku, tako da nije sve onako kako izgleda – našalio se pevač koga su na početku karijere upoređivali sa pokojnom makedonskom zvedom Tošetom Proeskim.

Među višima je i Žarko Madžić sa svojih 187cm za koga, ukoliko ste pratili ovo muzičo takmičenje, dobro znate da često ističe skoje isklesano telo i zavodnički luk, a iz terertane gotova da i ne izlazi.

Kada se pojavio na velikoj Grandovoj sceni, devojčice su ludele i za Ljubom Perućicom, a on je visok 188 cm.

Prošlogodišnji pobednik Nermin Handžić koga mlađa publika prosto obožava visokm je 187 dok je jedan od omiljenih „Zvezda Granda“ Isak Šabanović koji je gotovo preko noći osvojio ceo Balkan visok 185 cm.

Još jedan pobednik, Mirza Selimović visok je 182 cm, a iste visine je i Nemanja Stevanović koga su tokom takmičenja žustro podržavale uglavnom pripadnice lepšeg pola.

Šarmantni Makedonac koji je u „Zvezdama Granda“ upamćen po dobro osmišljenim nastupima i scenskim pokretima Filip Pecovski visok je 180 cm.

Iste visine je i harizmatični Aleksandar Josifovski kome je pobeda u takmičenju izbegla za dlaku.

Pevač koji se oprobao i kao voditelj Milan Mitrović visok je 177 cm i spada u niže muškarce barem kad su „Zvezde Granda“ u pitanju.

Petar Mitić može se pohavtiti visinom od 180 cm dok su među nižima Nemanja Đurđević, Milan Stanković i Topalko koji su visoki svega 175. S obzirom da Topalko preo TV-a deluje kao veoma visok muškarac kako je to istaka u izjavi i njegov kolega Saša Kapor moramo priznati da nas je njegova prava visina zaista iznenadila.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk