Peja se vratio na posao posle operacije! Voditelj drastično smršao i otkrio: „Nosim steznik“ (VIDEO)

438e7e5d7190a5b11975b210f625998fa63b201d

Voditelj Zoran Pejić Peja vratio se nakon operacija na male ekrane i od sada ga možete gledati svakog ponedeljka od 20 časova na Grand televiziji u emisiji „Pesmom za dušu“.

Peja je za Grand pred snimanje prve emisije nakon pauze otkrio da se dobro oseća i da je spreman za nove radne pobede.

-Posle pa skoro mesec i po dana pauze nastavljamo. Dobro sam zdrav, prav, raspoložen, nasmejan. Ono što je najbitnije ne pijem više lekove – kaze Peja kroz smeh.

Voditelj priznaje da su mu posebno nedostajale kolege i da je srećan što se ponovo vratio poslu. Pred našim kamerama kaže da ga je posebno dirnuo gest pevača sa estrade koji su ga zvali i pitali za zdravlje.

-Mogo mi je drago i moram da priznam da sam jako srećan što imam mnogo mojih kolega koji su me sačekali i večeras. Od Nataše koja je ovde higijeničarka, koja me puno voli i koja mi je slala poruke do prijatelja, drugara i estrade cele. Neverovatno koliko su se svi zabrinuli, ali možda je ovaj moj primer dobar za druge da se svi onako malo zapitaju moji drugari i kolege da bi možda trebali da obave neku kontrolu. Ja sam sasvim slučajno saznao da su mi krvni sudovi zapušeni, ali hvala Bogu nadam se 98, 97 godina neću manje – dodaje on.

peja 1

Primetili smo da je Peja i smršao od kada smo se poslednji put videli pre dva meseca. On otkriva da je možda to samo optička varka jer nosi jedan steznik još uvek na grudima.

-Malo više sam smršao baš zbog operacije, sama operacija je to učinila. Ja sam manje jeo, jer ne možeš ni da jedeš kada imaš zdravstvenih problema. I dok sam bio u bolnici, bolnička hrana je jako zdrava, ali neukusna, onda sam jeo malo po malo- kaže on i dodaje:

-Ja evo i danas nosim jedan steznik koji moram da nosim još neko vreme. Otvaran mi je grudni koš, pa to nosim dok se sve ne vrati na svoje mesto. Zbog toga izgledam malo mršavije, ali kada skinem to vraćam se, ovako me pola nema.

U videu pogledajte šta nam je Peja još rekao pre povratka pred televizijske kamere.

Foto: Z.K.Munja/ Printscreen,
Autor: A.Milinković