„Ljubavi, vodi me u Malme“, Marko Mandić pred prvo polufinale PZE progovorio o supruzi (VIDEO)

Prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“ počelo je, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide najavljene spektakularne nastupe 14 izvođača koji će se pojavti večeras na sceni.

Po već poznatom principu nakon što budu izvedene sve numere pristupiće se glasanju, a samo 8 najboljih plasiraće se u veliko finale koje se održava u subotu, kada će biti poznato ko će biti srpski predstavnik u Malmeu, gde će se ove godini održati najveći muzički šou na planeti.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.07 1

Prvi se večeras medijima obratio pevač Marko Mandić koji nije krio da očekuje dobar rezultat na ovom takmičenju.

Marko Mandić pred Izbor Pesme za Evroviziju

-Osećam se sjajno, uzbuđeno, srce mi lupa jako. Ima konkurencije sigurno, super su svi, ali videđemo šta će biti – počeo je on i otkrio da mu je supruga velika podrška:

-Tu je naravno, rekla mi je da razvalim „Ljubavi razvali, vodi me u Malme“, to je rekla.

WhatsApp Image 2024 02 27 at 21.02.06 1

Kada ga je jedna novinarka upitala da li ima tremu i da li se plaši da će doživeti kiks na sceni, pevač je sa osehom odgovorio.

-Zašto si to sada rekla? Šalu na stranu, na svakoj probi se desi neki kiks i onda se otvori neki novi strah. Sada nema straha, idemo u Malme – zajljučio je pevač, a videu pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Zorja Pajić o Evroviziji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković