Ljuba Stanković otkrio ko mu je favorit za Evroviziju: „Mislim da će da pobedi“ (VIDEO)

Ljuba Stanković još kao šestogodišnjak osvojio je region svojim glasom kada je trijumfovao u „Pinkovim zvezdicama“. U međuvremenu je stasao u momka, postao ljubitelj muzičkih festivala, a posebno se raduje izboru pesme za Evroviziju.

Za Grand otkrio je i da li je poslušao numere koje se bore za Evroviziju i otkrio svog favorita.

Čuo sam pesmu od Konstrakte, Breskvice i možda još jednu, mislim da se pesma zove „Orlovo“ i baš mi se sviđa. Iskreno, nisam imao prilike da čujem baš sve pesme zbog škole i pevanja, ali mislim da će pobediti Breskvica, to je nekako moje mišljenje. Ona je to otpevala prelepo, dopada mi se muzički, a i lepa mi je kao devojka – otkrio je Ljuba za Grand, a potom dodao:

Voleo bih da snimim pesmu sa Breskvicom! Takođe bih iskreno voleo da snimim i sa Vojažom. On je zaista super i njegove pesme slušam, jer nema psovki, možda u nekim ima, ali ja to ni ne čujem. Nije kao ostali, kao na primer Desingerica.

ljubaaaaaaaaaaaaaaa2222222 1

Iako je ljubitelj modernih numera, talentovani pevač ne krije da njegovom glasu, ali i srcu najviše leže stare narodne pesme.

Volim svoju pesmu da pevam naravno, ali volim da pevam i numere Šerifa Konjevića i Sinana Sakića. Zaista volim sve da pevam! – zaključio je za Grand.

ljzb3333

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand ,
Autor: Sandra Stojanov