TAKO SE VOLI ZET: Zorica Brunclik i Miloš Vujanović zapevali u duetu, svi detalji povratka ZVEZDE GRANDA (VIDEO)

Pre tačno deset godina Miloš Vujanović postao je vicešampion u finalu „Zvezda Granda“, a nakon višegodišnje muzičke pauze rešio je da se u velikom stilu vrati na scenu.

Tim povodom pevač je organizovao gala promociju novog singla pod nazivom „Put do pakla“, a na iznenađenje mnogih ulogu u spotu poverio je svojoj supruzi Zlati, inače ćerki Zorice Bruncliki Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Zlata je stvarno jedna divna osoba i hvala joj na svemu. Ona mi je velika podrška u svemu što radim i nekako joj dugujem zasluge što sam se vratio i poželeo da se opet bavim muzikom – rekao je Miloš i dodao:

Zlata je i glumica i šminkerka i dizajnerka, ona je stvarno kompletna osoba.

FILP0827

U lepoj atmosferi, a u krugu pripadnika sedme sile, prijatelja i saradnika Miloša Vujanovića uživali su i direktor „Granda“ Goran Šljivić i glumica Milica Tomašević.

Vujanović je pred našim kamerama ogolio dušu i otkrio zbog čega je napravio višegodišnju diskografsku pauzu.

-Duboko u sebi sam uvek imao želju da se ostvarim kao roditelj, to je nešto što je uzvek onako ćutalo u meni. Upoznao sam Zlatu, ženu mog života koja mi je rodila anđela. Mada, ima tu još nekih razloga. Ja nisam potpuno prestao da se bavim muzikom, snimao sam i radio, ali sam pre svega želeo da prisustvujem odrastanju svog deteta. Nisam želeo da ima tatu koji je non stop na putu. Uloga oca je za mene jako emotivna i mislim da sam postao na neki način i bolji čovek, pa čak i zreliji- priznao je Miloš.

FILP0835

Miloš je otkrio da mu je posebna čast što pored sebe ima Zoricu Brunclik i Kemiša, čije savete rado prihvata.

-Velika su mi podrška. Inače, Miroljub je izvršni producent moje nove pesme. Nas dvojica često umemo da zapevamo zajedno- rekao je sa osmehom, a najveće iznenađenje večeri nastalo je kada su se tašta i zet latili mikrofona i razgalili sve na promociji.

mirza i zorica

Zorica Brunclik i njen zet zapevali su nekoliko pesama uživo, a kako je to zvučalo, kao i sve detalje promocije pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: Pantelić/Dačić/I.A.