„Bila sam pod pritiskom“: Zorja progovorila o plasmanu na PZE, iza njene pesme krije se neverovatna priča (VIDEO)

Pevačica Zorja Pajić predstaviće se večeras u prvoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju“ gde će svojom numerom „Lik u ogledalu“ pokušati da se izbori za odlazak u Malme.

Zorja je u razgovoru za Grand otkrila da je pesmu za Evroviziju napisala na putu za Nemačku, a priznala je i zašto je odlučila da se ponovo bori za za učešće na najvećem muzičkom festivalu.

-Primećujem posle dve godine da je organizacija veća i ozbiljnija, da su ozbiljne pripreme i sama scena je veća. Ne mislim da je bilo neozbiljno pre dve godine, ali imam osećaj da je celo takmičenje poraslo – rekla je Zorja.

Zorja Pajić Evrovizija
Zorja Pajić Evrovizija / Foto: Z.K.Munja

Zorja posle 2 godine ponovo na „Pesmi za Evroviziju“

Pevačica je slikovito objasnila i kako se priprema za predstojeće takmičenje.

-Pijem vodu, jedem, spavam koliko god mogu, ali ne radim to mnogo. Ima puno stvari koje treba završiti, što iziskuje puno rešenja. Trenutno sve usavršavamo i dovodimo do savršenstva i videćemo na generalnoj probi da li je to to – naglasila je Zorja.

Pevačica koja inače živi u Nemačkoj, odlučila je da sve vreme bude na visokoj muzičkoj vibraciji, zbog čega danima ne izlazi iz studija.

-Trudim se da posle svega iskoristim taj hajp kakvi god bili rezultati, svakako radimo konstantno koliko možemo na pesmama – rekla je Zorja.

Zorja Pajić Pesma za Evroviziju
Foto: Z.K.Munja

Zorja priznala zbog čega se prijavila za „Pesmu za Evroviziju“

Pevačica je otkrila i da odluku da učestvuje na „Pesmi za Evorviziju“ ove godine nije donela sama.

-Delimično me je i suprug nagovorio da učestvujem. Ja definitivno nisam to htela, ali on, moj producent Milan Bjelica i publika su rekli „hajde da probamo“ pa ako ide, super. Ako ne, onda ništa, drugi put – otkrila je Zorja i priznala zbog čega nije želela da pokuša da se nađe na evrovizijskoj sceni:

-Nisam imala inspiraciju, ali onda su me oni podstakli, desilo se i na kraju je sve ispalo super.

Kaže i da joj je sada neuporedivo lakše jer je već prošla kroz ovu vrstu muzičkog takmičenja.

-Mnogo mi pomaže to iskustvo. Kada mi je bilo prvi put sve mi je bilo novo i konstantno sam bila pod nekim pritiskom. Sada znam šta otprilike mogu da očekujem. Mogu da se fokusiram na prave stvari, a ne da rasplinjavam svoju energiju tamo gde ne treba – priznala je Zorja.

Zorja Evrosong
Printscreen

Zorja spremna da podeli scenu sa Konstraktom: „Čekam da vidim šta je osmislila ludo sada“

Iako na sceni deluju da su konkurencija, Zorja i Konstrakta imaju uzajamnu podršku, pa će tako biti i večeras.

-Ona me je već podržala. Nas dve inače nismo u istoj polufinalnoj večeri, ali očekujem od nje jedan fantastičan nastup i da vidim šta je osmislila ludo sada – rekla je Zorja i priznala da ima svoje favorite kao i da je sigurna da će u ozbiljnoj onkurenciji biti fantastičan šou.

Zorja se osvrnula i na plasman od pre dve godine, kada je završila na visokoj trećoj poziciji.

-Iznenadilo me je pozitivno jer projekat koji smo sami pripremali od početka do kraja. Ponosna sam na taj plasman jer nismo očekivali da ćemo toliko da zasijamo zbog čega sam presrećna i rado se sećam toga – ispričala je Zorja.

Zorja izbor za pesmu za Evroviziju
Foto: Z.K.Munja

Naglasila je i da nije želela da menja dobitnu kombinaciju, pa je i ovog puta poverenje poklonila proverenoj ekipi.

-Sa izuzetkom prijatelja i potencijalinih producenata opet smo radili sve sami, i bolji smo nego prošli put. Očekujem da nastup prođe besprekorno a šta će biti ishod takmičenja, videćemo – rekla je.

Činjenica da je učestvovala i u „Zvezdama Granda“ pomogla joj je da se lakše nosi sa obavezama i stresom koji su neminovni kada je reč o prestižnom takmičenju.

-Ono što uvek govorim to je da budem ja ja bez obzira na sve. To je nešto o čemu na kraju krajeva govori i ova pesma, da se prilagođavamo ali ne po cenu da izgubimo sebe – dodala je pevačica.

Zorja Lik u ogledalu
Foto: Z.K.Munja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić