Marko Gačić i dalje pati za Jelenom Marjanović: „Bili smo nerazdvojni, a sa Zoranom više nisam u kontaktu“ (VIDEO)

Danas se navršava osam godina od ubistva pevačice Jelene Marjanović, a malo ko zna da joj je jedan od najbližih kolega bio Marko Gačić sa kojim je svojvremeno snimila duetsku pesmu.

Pevač je ekskluzivno za Grand otkrio nepoznate detalje iz života ubijene pevačice, ali i otkrio kako su izgledala njihova druženja.

-Jelena je bila divna osoba i često je se setim. Sticajem okolnosti ponudila mi je duet „Ti i ja“, to je bila pesma koja je završila kod nje pa je razmišljala sa kim bi volela da je snimi. Mnogo mi je drago što smo to uradili jer stvarno je super pesma i u poslednje vreme razmišljam da je nekako oživim jer zaslužuje da se više sluša– rekao je Marko za Grand.

JELENA KRSMANOVIC FOTO MUNJA 8 1

Njihova duetska pesma snimljena davne 2015. godine i danas je veoma slušana na Markovim nastupima zbog čega je odlučio da je odene u novo ruho.

-Forsirao sam tu pesmu na nastupima i tražili su je. Sigurno ću uraditi neku noviju verziju u znak sećanja na Jelenu– otkrio je pevač i sa knedlom u grlui priznao da mu Jelena neizmerno nedostaje.

Teško mi je, nedostaje nam svima, ali meni pogotovo jer sam bio baš blizak ne samo sa njom, već sa celom njenom porodicom– istakao je Gačić.

marko gacici 2

Svi koji su poznavali Jelenu Marjanović ističu da je pevačica tokom života bila vedra i nasmejana osoba, a to je za Grand potvrdio i Marko Gačić koji se pred našim kamerama prisetio njihovih zajedničkih trenutaka.

-Bilo je divno i uglavnom se sve dešavalo noću. Uglavnom bismo sedeli u studiju, to je sedeljka, pa pevanje, pa druženje. Jeca je spremala i klopu. Baš smo nekako tih poslednjih godinu i po do dve bili nerazdvojni. Sedeli smo skoro svaku noć – prisetio se Marko i otkrio kakva je Jelena bila u kuhinji:

-Što se tiče spremanja, sve je znala da spremi. Uglavnom bismo to noću na brzinu, nešto što najbrže može da se spremi. Bilo je kasno pa da nju ne opterećujemo mnogo i onda bi tu bili topli sendviči, neke pice i slično.

JELENA KRSMANOVIC FOTO MUNJA 9 1

Na pitanje da li zna da li je Jelena snimila neke pesme koje nažalost nisu objavljene, pevač je odgovorio:

-Ima nekih demoa koji su ostali, čak mislim da je nešto od toga i izašlo, ali ima sigurno nekih neobjavljenih pesama. Sad šta se dešava sa tim stvarno ne znam, nemam kontakt sa Zoranom – poručio je za Grand.

JELENA KRSMANOVIC FOTO MUNJA 7 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A. Dačić