Nikola Rokvić uznemiren zbog nestanka dvogodišnje Danke Ilić: „Molim Boga da se to dogodi“ (VIDEO)

Nestanak dvogodišnje Danke potresao je čitav region, a pevač Nikola Rokvić jedan je od mnogih koje je ova vest veoma uznemirila.

Pevač je pred Grandovim kamerama istakao da se nada da će ovaj slučaj imati srećan epilog.

-Potrešen sam i daće Bog da dete bude živo nađeno i vraćeno svojim roditeljima. To je najstrašnija stvar koja može da se desi jednom čoveku. Molim Boga da se to dogodi i da se što pre nađe dete– rekao je Nikola za Grand.

nikola rokvić nestanak danke ilić

Ipak, pored brojne podrške koju ima porodice male Danke, postoje i neumesni komentari na društvenim mrežama koje Rokvić nije želeo da komentariše.

-Ne ulazim u neke druge teme, šta je i kako je bilo. Ako mogu da se pomolim i da verujem da će biti sve na kraju dobro, ipak je to jako teška tema i ne mogu da zamislim stvarno kako je tim roditeljima – istakao je pevač.

nikola rokvić nestanak danke ilić

Iako mediji danima unazad bruje o nestanku male Danke, Rokvić je za Grand priznao da izbegava da prati vesti o ovoj temi, koliko je to uopšte i moguće.

-Trudim se da što manje pratim kako ove tako i druge vesti. Generalno se trudim da što ma<nje gledam televiziju uopšte. Više volim da provodim vreme sa decom, da pročitam neku lepu knjigu ili da budem u prirodi. Optereti se čovek mnogo sa svim tim vestima i sa svim stvarima koje su toliko teške. Jednostavno, ne možeš ništa da pomogneš, a samo ti bude loše – priznao je u razgovoru za Grand.

nikola rokvić nestanak danke ilić

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je pre sedam dana u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora.

Prvi put, zbog njenog nestanka, u Srbiji se oglasio Amber alert pod nazivom „Pronađi me“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić