NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE Jelene Marjanović: Da li će se posle 8 godina saznati istina o ubistvu pevačice?

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Grand vam ekskluzivno donosi nikad viđene fotografije pevačice Jelene Marjanović, od čijeg ubistva je prošlo tačno osam godina.

Pevačicina smrt je i danas pod velom misterije iako je njen suprug Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta te je slučaj vraćen na ponovno suđenje zbog nedostatka dokaza.

Za ovih osam godina, koliko je prošlo od njenog ubistva jezivi zločin ‘doživeo’ je nekoliko verzija, a činjenica da ubica još uvek nije iza rešetaka ne prestaje da boli njene najmilije, ali i čitavu javnost.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Oni koji su je poznavali uvek su isticali da je Jelena bila vedra i nasmejana žena, a tome svedoče i nikad objavljene Grandove fotografije na kojima je pozirala sa kolegama.

Tada ništa nije naslućivalo da će se Jelenin život tragično okončati nekoliko decenija kasnije.

-Uvek je bila raspoložena, gde god da se pojavljivala dolazila je sa osmehom. Suprug je svuda pratio, ali ništa nije ukazivalo da među njima nešto ne štima- ističe izvor blizak Grand portalu.

Pogledajte fotografije na kojima je Jelena pozirala sa kolegama na snimanju emisije Grand šou, a koje je zabeležio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja
Jelena Marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Inače, ubijena pevačica Jelena Marjanović osim pevanjem bavila se i komponovanjem pesama, a mnoge tekstove napisala je upravo sa suprugom Zoranom.

-Pošto imamo naš studio, a moj muž je kompozitor i aranžer, napravili smo gomilu hitova. Eto na primer „Zlatnik“ Tanje Savić, „Digni me pao sam“ Dinča, „Konak“ Ana Bekuta, Suzana Jovanović „Amajlija“ i mnoge druge – rekla je Jelena u svom poslednjem intervjuu.

Sa ove distance, mnogi tvrde da su stihovi koje je pisala slutili na tragediju koja se dogodila.

-Seti se mene, pomeni me– stihovu su „Zlatnika“ koje potpisuje Jelena Marjanović.

U pesmi „Amajlija“ koju peva Suzana Jovanović, takođe, pojedini stihovi kao da najslućuju tužnu sudbinu.

-Dušu svoju nebu dala bih, ja nek’ idem, a ti ostani – reči su „Amajlije“ koje takođe potpisuje Jelena.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je na današnji dan pre osam godina na nasipu u Borči.

Pre godinu dana i osam meseci na 40 godina zatvora zbog teškog ubistva osuđen je njen suprug Zoran Marjanović koji je ipak pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Stav tužioca koji je izneo u završnoj reči jeste da je Zoran navodno ubio suprugu sa 8 udaraca metalnom šipkom u glavu, da je to uradio 2. aprila 2016. godine nakon što je isključio mobilni telefon, ali da je do prijave policiji prošlo tri sata što je bilo dovoljno da se on presvuče i uništi dokaze.

Za kraj se postavlja pitanje da li će se Jelenina smrt ikada razjasniti i da li će se konačno saznati ko je ubica pevačice Jelene Marjanović.

jelena marjanović
Jelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

BONUS VIDEO: Potresna životna priča Dejana Draškovića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Dačić