U jeku skandala Harisa i Meline konačno se oglasila ćerka

dzinovici

U medijima se danima bruji o razvodu Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge, posebno od kada je Melina nenajavljeno upala u njegovu vilu, a sada se oglasila i ćerka popularnog para.

Iako su svi očekivali da će se Đina oglasiti povodom haosa između njenih roditelja, ona je objavila video snimak iz frizerskog salona.

Đina se na Instagram storiju pohvalila snimkom na kojem je pokazala novu frizuru koju je danas sredila.

Screenshot 20240402 195618 Instagram

Podsetimo, Haris se malopre oglasio za Telegraf i otkrio šta se dešavalo nakon što je Melina nenajavljeno upala u njegovu vilu na Senjaku.

Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.) i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom na to da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao „Pozovi policiju.“ Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča – rekao nam je Haris na početku razgovora u njegovom domu– rekao je pevač i otkrio da Melina, kako mu je advokat rekao, nema pravo da ulazi u njegov dom.

Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka.

FOTO MUNJA 17042014 9

BONUS VIDEO: Haris Džinović o ćerki

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/djinadzinovic,
Autor: J. Jović