Trudna Džejeva ćerka preplavljena emocijama izustila posebne reči: „Tata bi bio ponosan da je živ“

image 12 11

Aleksandar Radulović Futa organizovao je veliko okupljanje povodom promocije „Džej tribute bend“, u čast legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Deo pesme “Za kraj” , u izvođenju legendarnog pevača, danas je po prvi put ugledala svetlost dana, a kako saznajemo, pesma je napravljena uz pomoć veštačke inteligencije.

image 12 12

Ovu numeru je inače, Ceca Ražnatović otpevala za film „Nedelja“. Marija je emotivnim govorom podržala stvaranje benda i za medije otkrila detalje.

-Tata bi bio ponosan da je živ. Sve ovo je jako emotivno – rekla je pevačica za medije.

Frontmen benda je Mite Stoilkov. On je poznat po takmičenju u „Pinkovim zvezdama“, gde je odneo pobedu u drugoj sezoni, a kasnije se takmičio i u „Zvezdama Granda“ u timu Viki Miljković.

Projekat „Džej tribute bend“ nije moja ideja. To je običaj u celom svetu, da se svim velikanima sa muzičke scene posvećuje pažnja pravljenjem benda u njihovu čast u raznim državama. Cilj je da pesme velikana i dalje žive i izvode se na želju širokih narodnih masa. Jedina razlika u tome je to što se u našoj varijanti neće praviti prepisivačka priča, već da se prati priča našeg besmrtnog Džeja, samo da to umesto njega rade neki drugi ljudi, njegovi naslednici. On neće imitirati Džeja, već će na svoj način izvoditi pesme – rekao je Futa.

image 12 13

BONUS VIDEO: Viki Miljković: „Doživljavam ovo jako emotivno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Kurir.rs)

Foto: Grand,
Autor: K. Marković