Trudna Marija Ramadanovski stigla na Futinu promociju „Džej tribute bend“, Džejeva ćerka blista u drugom stanju (VIDEO)

Čuveni kompozitor Aleksandar Radulović Futa osnovao je „Džej tribute bend“, a na promociju upravo su stigle Džejeve ćerke Ana i trudna Marija Ramadanovski.

Marija Ramadanovski očekuje prinovu, a svojim prisustvom u beloj haljini koja je savršeno isticala njen trudnički stomak oduševila je sve prisutne na predivnom događaju.

image 12 10

Marije je nasmejana pozirala sa sestrom Anom koja je bila u crnom od glave do pete.

Inače, Futa je u čast Džeja Ramadanovskog osnovao bend koji je već spreman da startuje sa nastupima, a koji će izvoditi isključivo hitove pokojnog šmekera sa Dorćola, koje potpisuju upravo on i njegova supruga, neprikosnovena hitmejkerka Marina Tucaković.

Futa je dugo imao tu želju i sada je konačno sve priveo kraju. Isključivo nekoliko najbližih ljudi je bilo upućeno u ceo projekat na kojem se dugo radilo, ali on nije hteo da bilo šta procuri u javnost. Koliko znam, sve će biti obelodanjeno za dva dana, na Džejov rođendan, 29. maja, kada bi napunio 60 godina… Marina i Futa su napravili Džejovu karijeru, sve najveće hitove oni potpisuju, a Futina želja jeste da neko dostojanstveno nastavi da izvodi te pesme i da ih narod sluša, da žive – rekao je izvor Telegrafa.

dzej FOTO MUNJA1

Inače, Džej Ramadanovski preminuo je šestog decembra 2020. godine, a danas bi napunio 60 godina.
Tim povodom, oglasila se njegova ćerka Marija Ramadanovski, koja je emotivnim rečima ali i fotografijom mnoge rastužila.

-Tajko moj, nadam se da slaviš 60. rodjendan na nekom boljem mestu. Mnogo nam nedostaješ! Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si – poručila je Marija Ramadanovski.

BONUS VIDEO: Džejla Ramović otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić