Marija Ramadanovski pokazala fotku sa Džejem koji bi danas napunio 60 godina, objava kida dušu (FOTO)

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 58 ok

Džej Ramadanovski preminuo je šestog decembra 2020. godine, a danas bi napunio 60 godina.
Tim povodom, oglasila se njegova ćerka Marija Ramadanovski, koja je emotivnim rečima ali i fotografijom mnoge rastužila.

-Tajko moj, nadam se da slaviš 60. rodjendan na nekom boljem mestu. Mnogo nam nedostaješ! Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si – poručila je Marija Ramadanovski.

I Andrijana Tomanić koja je uz pevača bila poslednjih dana takođe se još jednom obratila legendarnom pevaču, ostavivši mu buket cveća na mestu večnog počinka.

-…29.5… Srećan ti rođendan na nekom drugom svetu… Zauvek u srcu – napisala je Andrijana.

Inače, kompozitor Aleksandar Radulović Futa osnovao je „Džej tribute bend“, a njegova promocija i predstavljanje održaće se danas.

dzej foto munja 1 630x426 1


Kako je otkrio izvor Telegrafa, Futa je u čast Džeja Ramadanovskog osnovao bend koji je već spreman da startuje sa nastupima, a koji će izvoditi isključivo hitove pokojnog šmekera sa Dorćola, koje potpisuju upravo on i njegova supruga, neprikosnovena hitmejkerka Marina Tucaković.

-Futa je dugo imao tu želju i sada je konačno sve priveo kraju. Isključivo nekoliko najbližih ljudi je bilo upućeno u ceo projekat na kojem se dugo radilo, ali on nije hteo da bilo šta procuri u javnost. Koliko znam, sve će biti obelodanjeno za dva dana, na Džejov rođendan, 29. maja, kada bi napunio 60 godina… Marina i Futa su napravili Džejovu karijeru, sve najveće hitove oni potpisuju, a Futina želja jeste da neko dostojanstveno nastavi da izvodi te pesme i da ih narod sluša, da žive – rekao je izvor Telegrafa.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Nedelja“ o Džeju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić