Login/Registracija

Marija Ramadanovski emotivno o pokojnom Džeju: „Osećam mir kada posetim očev grob“ (VIDEO)

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 8 ok

U emisiji “Bez filtera ” voditeljka Sara-Mia Jokić imala je priliku da razgovara sa Marijom Ramadanovski, mladom pevačicom koja polako, ali sigurno korača očevim stopama.

O svom ocu, pokojnom Džej, Marija je govorila emotivno sa puno ljubavi i ponosa. Mlada pevačica je priznala da joj je prvih godinu dana od očeve smrti bilo jako teško i da ona još uvek nije svesna velikog gubitka.

Capture 42

-Smiruje me kada pevam njegove pesme ili kada idem na groblje. Umesto tuge, osećam mir kada posetim očev grob – počela je Marija.

Pevačica je pred našim kamerama priznala da je očev odlazak promenio njen život iz korena i da više ništa nije kao pre. Marija je kroz emisiju evocirala uspomene i prisetila se srećnih momenata koje je provodila sa ocem, a otkrila je i koji ritual je godinama bio obavezan u njihovom domu.

-Rituali su nam bili da se svi mi okupimo, ja, moja starija sestra i njena deca i dođemo kod tate. Idemo na ručak ili šetamo 25-tim majem – doaje ona.

Capture 43

Marija kaže da joj tata sada puno nedostaje, ali je svesna toga da kako vreme prolazi, sve više će osećati to da više nema najveći oslonac.

-Mislim da će mi kroz život tek nedostajati. On je neko ko će uvek biti u našim srcima i zivotu -zakljucila je mlada pevačica za Grand.

U videu pogledajte šta je još Marija rekla u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković