Login/Registracija

Marija Ramadanovski došla sa dečkom u emisiju, Dragan Kojić Keba mu odmah održao lekciju

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 29 ok

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovski, Marija Ramadanovski, uskoro će izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Stefanu, a srećne vesti potvrdila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Njen izabranik nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima, ali je napravio presedan i došao u Grandovu emisiju sa Marijom koja je otkrila koliko su dugo zajedno.

-Tačno je, udajem se uskoro. Inače, nije dugogodišnji, jednogodišnji je dečko (smeh). Tu je zet, u studiju – rekla je Marija, a kompletna ekipa na čelu sa Draganom Kojićem Kebom i Ivanom Selakov zapevala je čuveni hit „Svadba, svadba“ i pozdravila budućeg mladoženju.

-Ja sam malopre upoznao Marijinog dečka Stefana i evo, Marija i ćemo odmah da zapevamo za njega – rekao je Keba, pa zapevao hit „U snu ljubim“, dok je Ivana dodala da je ta pesma prava ljubavna.

DSC08935 ok

Svadbeno veselje biće organizovano u jednoj sali na Zrenjaninskom putu,a među zvanicama biće mnogo Marijinih, ali i kolega njenog pokojnog oca. Među njima biće i Keba koji je i u emisiji obelodanio da Marija pravi gala svadbu, kao i da će se rado latiti mikrofona.

Pripreme za veselje se privode kraju, ali Mariji ipak ostaje žal što Džej nije doživeo da vidi njenu sreću.

 Udajem se za čoveka svog života. Žao mi je samo što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam srećna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajedno. Pripreme za venčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme „Koči“, koju ću promovisati ovih dana, a pevaću je i na svom venčanju – rekla je Marija nedavno za medije.

S obzirom da se i sama otisnula u muzičke vode, a naslednica je čoveka koji je ostavio veliki trag u domaćoj muzici, ne krije da se po malo plaši velikih očekivanja i reakcije publike.

-Meni je ponos što sam Džejeva ćerka i mnogo mi je drago što mi je tata bio jedan sjajan čovek. Ljudi verovatno mnogo očekuju od mene, ali mislim da neću biti kao tata jer to nije moguće. Ne težim ka tome, želim da izgradim svoju karijeru. Što se tiče muzike mislim da treba da gradim svoj put, ali tata mi je veliki idol i u muzici, ali i u životu – istakla je ona za Grand.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 66 ok

Marija je u emisiji uživo zapevala najveći hit svog pokojnog oca, što možete da poslušate u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić